Lahden Aluetaksin Asiointipalvelu

Lahden Aluetaksin asinointipalvelu helpottaa muun muassa ikäihmisten, liikuntarajoitteisten ja sairaudesta toipuvien arkista asiointia kodin ulkopuolella.

Asiointipalvelun asiakasryhmiä ei kuitenkaan ole rajattu. Palvelun voi tilata jokainen, joka sitä tuntee tarvitsevansa. Lähtökohtana on asiakkaan yksilöllisten tarpeiden toteutus inhimillisellä ja kiireettömällä palveluasenteella.

Henkilökohtaista palvelua

Asiointipalvelu alkaa asiakkaan kodista ja päättyy sinne. Asiakkaan niin halutessa kuljettaja noutaa hänet kotoa ja auttaa tarvittaessa. Kuljettaja huolehtii, että lompakko, käsilaukku, reseptit ja tarvittavat asiapaperit tulevat mukaan.
Mikäli asiakas käyttää rollaattoria tai pyörätuolia, nekin saadaan mukaan.
Varsinainen asiointi hoituu asiakkaan toivomusten mukaisesti. Kohteina voivat olla esimerkiksi kaupat, pankki, apteekki tai muut käyntiä edellyttävät paikat. Asioinnin aikana kuljettaja avustaa asiakasta kaikilla hänen toivomillaan tavoilla.
Kuljettaja tukee tarvittaessa liikkumista, auttaa etsimään tavarat kaupassa ja tietysti myös kantaa kauppakassit. Lopuksi kuljettaja saattaa asiakkaan takaisin asunnolle sekä tuo kauppakassit sisälle asti.

Palvelun hinta

  • Asiointipalvelun hinta on ensimmäiseltä tunnilta 45,00 euroa (sis. alv.).
    Seuraavilta alkaneilta puolituntisilta à 22,50 € (sis. alv.). Minimiveloitus on yksi tunti.
  • Samalla hinnalla kulkee 1 – 4 matkustajaa
  • Ei erillistä lähtö- tai ennakkotilausmaksua
  • Asiakas maksaa mahdolliset pysäköintimaksut 

Näin tilaat Asiointipalvelun

Tilaa taksi ennakkoon soittamalla numerosta 0601 100 01. Teethän tilauksesi vähintään tuntia ennen kuljetusta ja mainitsethan tilatessasi, että haluat Asiointipalvelu-taksin. Palvelu on toistaiseksi käytettävissä Lahden ja Hollolan alueella.

Kysy lisää: myynti@lahdenaluetaksi.fi