Asiointipalvelut

Lahden Aluetaksin palvelualttiit taksinkuljettajat auttavat asioimisessa kodin ulkopuolella. Kyydin saa kauppaan, apteekkiin, lääkäriin tai muuhun haluamaansa kohteeseen sekä apua asioiden hoitamiseen.

Palvelu

Kuljettaja noutaa asiakkaan kotoa, avustaa lähdössä päällysvaatteiden kanssa, tarkastaa kysymällä henkilökohtaisten esineiden, esimerkiksi avainten sekä lompakon mukanaolon, ja saattaa asioinnin päätyttyä takaisin asunnolle. Kyytiin mahtuu tarvittaessa myös asiakkaan apuväline esim. rollaattori tai pyörätuoli.

Kuljettaja avustaa asiakasta koko matkan ajan (esimerkiksi ostosten keräämisessä ja kassien kantamisessa) ja huolehtii, että asiakas pääsee liikkumaan turvallisesti.

Palvelun hinta

  • Asiointipalvelun hinta on ensimmäiseltä tunnilta 60,00 euroa (sis. alv.) ja seuraavilta alkaneilta puolituntisilta à 30,00 € (sis. alv.). Minimiveloitus on yksi tunti.
  • Ei koske erikoiskalustoa (inva-auto, paaritaksi)
  • Samalla hinnalla kulkee 1 – 4 matkustajaa
  • Ei erillistä lähtö- tai ennakkotilausmaksua
  • Asiakas maksaa mahdolliset pysäköintimaksut

Asiointipalvelun tilaaminen

Lahden Aluetaksin asiointipalvelu tulee tilata ennakkoon (vähintään tuntia ennen kuljetusta) soittamalla numeroon 0601 100 01 . Tilausta tehdessä on hyvä mainita, että haluaa asiointipalvelutaksin. Palvelu on toistaiseksi käytettävissä Lahden ja Hollolan alueella.

Lisätietoja: myynti@lahdenaluetaksi.fi