Taksin hinta

Taksimatkan enimmäishinnat

Hinnasto_kuva1

Taksimatkan hintaan vaikuttavat viikonpäivä, vuorokaudenaika, odotusaika, ajettu matka, siihen kulunut aika sekä matkustajien lukumäärä.

Hinnat sisältävät henkilökuljetuksissa voimassa olevan arvonlisäveron.

Lahden Aluetaksin välityksessä on n. 200 taksia. Autot ovat sedan-, farmari- ja tila-autoja. Tila-autoon mahtuu kuljettajan lisäksi enintään 8 matkustajaa. Lisäksi osassa autoissa on hissi tai luiska, joka mahdollistaa pyörätuoliasiakkaan sujuvan ja turvallisen matkustamisen.

5-8-matkustajaa-1

5-8 matkustajalla +Matka 1,80€/km

Matkatavarakuljetus-1

Tavarakuljetuksien loppuhintaan lisätään/muutetaan voimassa oleva tavarakuljetusten arvonlisävero 24%

Inva-1

Enintään 15,70 euron suuruisen lisän saa periä, jos asiakas tarvitsee avustamista noutokohteesta autoon tai kuljetuksen päätepisteessä autosta sisätilaan ja kuljettaminen edellyttää autoa joka täyttää kaluston esteettömyyttä koskevat taksiliikennelain vaatimukset.

Enintään 31,40 euron suuruisen lisän saa periä, jos asiakasta avustetaan siten kuin edellä mainittu sekä joko kannetaan hänet käsivoimin tai erityisellä CE-merkityllä porraskiipijällä rakennuksen sisä- tai ulkoportaikossa.

Enintään 31,40 euron suuruisen lisän saa periä, jos asiakasta avustetaan paareilla ja kuljetus edellyttää paaritaksin käyttöä.


Käteinen
Takseissa voi maksaa euroilla. Muita valuuttoja emme hyväksy

Pankki- ja luottokortit
Maksuvälineenä takseissamme käy kaikki yleisimmät pankki- ja luottokortit, myös VISA ELECTRON

Taksiraha-kortti
Taksiraha on yrityksille ja yhteisöille tarkoitettu maksuväline, jolla on nykyaikaista ja vaivatonta hoitaa taksimaksut. Taksirahan käyttö helpottaa yrityksen kirjanpitoa ja taksin käytön seurantaa. Asiakkaalle jää taksimatkasta aina kuitti, josta näkyvät tiedot muun muassa matkasta ja arvonlisäverosta.

Taksirahakortteja on kolmea erilaista: kertakortteja, arvokortteja sekä luottokortteja. Ajoerittelystä selviää jokaisen yksittäisen matkan päivämäärä, kellonajat ja ajetut kilometrit.
Lisätietoa taksirahasta toimisto@lahdenaluetaksi.fi tai numerosta 03-821 9800