Tilaa taksi   0601 100 01

Vähäpäästöinen taksi

vähäpäästöinentaksi_sivu_banneri1600x300NEU

Lahden Aluetaksi kehittää toimintaansa vähähiilisempään suuntaan ja supistaa taksiliikenteen päästöjä. Vähäpäästöinen taksi -projekti toteutetaan yhteistyössä Lahti – Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 -hankkeen kanssa.

Lahden Aluetaksin vähäpäästöiset taksit sitoutuvat tankkaamaan uusiutuvia polttoaineita, vaihtamaan vähäpäästöisempään autoon ja käyttämään kiertotalouden mukaisesti tuotettuja työvaatteita. Hanke toimii lähtölaukauksena pitkäjänteiselle kehittämistyölle, jota jatketaan vielä ympäristöpääkaupunkivuoden jälkeenkin. Lahden Aluetaksi haluaa olla taksialalla kestävän kehityksen edelläkävijä Suomessa. 

HYPPÄÄ VÄHÄPÄÄSTÖISEN TAKSIN KYYTIIN 

Tilausnumero 0601 100 01  (1,5 €/puh+68snt/min+pvm/mpm)

Bongaa taksitolpalla! 

Jokaisessa Lahden Aluetaksin autossa on yhtiön tunnukset ja Lahden Aluetaksin vähäpäästöisissä takseissa lisäksi vähäpäästöinen taksi -tunnus.     

           

              

BONGAA VÄHÄPÄÄSTÖINEN TAKSIMME

Jokaisessa Lahden Aluetaksin vähäpäästöisessä taksissa on tämä merkki:

Vähäpäästöinen_Greencapital_musta

- Liikkuminen on yksi merkittävimmistä hiilijalanjälkeemme vaikuttavista asioista. Lahden kaupunki kannustaa asukkaitaan kestäviin liikkumismuotoihin: kävelyyn, pyöräilyyn ja joukkoliikenteeseen. On hienoa, että kaupungissamme on aktiivinen taksiyhtiö, joka haluaa olla kanssamme rakentamassa ympäristöpääkaupunkivuotta ja sitoutua kestävän liikkumisen kehittämiseen, iloitsee ympäristöpääkaupunkiprojektin johtaja Milla Bruneau

- On erinomaista, että kotikaupunkini Lahti valikoitui Euroopan ympäristöpääkaupungiksi vuodelle 2021. Pitkäaikaisena taksiliikenteen ammattilaisena tahdon tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden osallistua omilla valinnoillaan ilmastonmuutoksen torjuntaan. Kolmen lapsen isänä kannan huolta tulevasta ja voin näin oman esimerkin voimalla näyttää, että jokaisen on mahdollista vaikuttaa ympäristön hyvinvointiin, kertoo ajatuksiaan hankkeesta Lahden Aluetaksin yrittäjä Tero Honkanen