Lahden Aluetaksi

Lahden Aluetaksi palvelee asiakkaita 24/7. Koulutetut kuljettajat sekä asiakaspalvelijat varmistavat, että kyydit tulevat ajallaan ja perille päästään turvallisesti.

Päijät-Hämeen suurin ja kokenein taksikeskus

Vuonna 1985 perustetun Lahden Aluetaksi Oy:n välityksessä on n. 200 autoa. Lahden Aluetaksi Oy toimii kattavasti Lahdessa, Hollolassa, Heinolassa, Orimattilassa, Asikkalassa sekä Kärkölässä. Kaikki Lahden Aluetaksin kuljettajat suorittavat Trafin ajoluvan lisäksi Lahden Aluetaksin kuljettajakoulutuksen.

Monipuoliset tilaustavat

Lahden Aluetaksi on helppo ja nopea tilata joko soittamalla numeroon 0601 100 01 tai tilaamalla Lahden Aluetaksin oman taksisovelluksen tai Book a taxi -sovelluksen avulla. 

Yhtenäinen ja luotettava hinnoittelu

Matka veloitetaan taksamittarin mukaan, ja hinnat ovat tilaustavasta riippumatta yhtenäiset sekä luotettavat.

Monipuolinen ajokalusto

Lahden Aluetaksi palvelee asiakkaitaan monipuolisella ajokalustolla, johon kuuluvat henkilöautojen (sedan ja farmari) lisäksi 1+8 hengen tilataksit. Lisäksi on autoja, joissa on paarivarustus tai pyörätuoliasiakkaita varten inva-varustus. Taksit ajavat normaalien tilausvälityskyytien lisäksi mm. päiväkoti- ja koulukuljetuksia, liikuntarajoitteisten erityiskuljetuksia sekä yritys- ja edustuskuljetuksia.

Taksitolpalla voi valita taksin vapaasti

Taksitolpalla voi valita taksin vapaasti, eikä tarvitse ottaa jonon ensimmäistä autoa. Lahden Aluetaksin tunnistaa logolla varustetuista kylkiteipeistä ja taksikuvusta. Voimassa olevat hinnastot löytää takseistamme.

Numeroidut autot

Kaikki Lahden Aluetaksin autot on numeroitu ja tiedämme tarkkaan niiden liikkeet. Saamme tarvittaessa selvitettyä kyydin tarkemmat vaiheet. Taksin tiedot löytää kuitista.

Lahden Aluetaksi Oy lupaa asiakkailleen seuraavaa:

Hintatakuu

  • Hintamme eivät muutu kysynnän tai tarjonnan mukaan. Hinnoitteluperusteemme sekä hintalaskuri ovat asiakkaan tutustuttavana internet-sivuillamme. Hinnaston löytää myös takseistamme.
  • Matkaa tilatessa tai kyydin alkaessa saa aina halutessaan arvion matkan hinnasta.
  • Tarjoamme asiakkaalle maksun yhteydessä aina kuittia, jossa näkyy selkeästi taksiyrittäjän nimi ja yhteystiedot, taksin järjestysnumero sekä rekisterinumero, matkustuksen aika, hinnoitteluperusteet sekä matkan hinta. Asiakkaan niin halutessa kirjoitamme kuittiin kyydin lähtö- ja määräosoitteen.

Laatutakuu

  • Kaikki kuljettajamme ovat Lahden Aluetaksi Oy:n kuljettajakurssin käyneitä, ja omaavat riittävät suomenkielen taidot.
  • Taksimme ovat aina nykyaikaisia henkilöautoja.
  • Autossamme matkustavat henkilöt ja matkatavarat ovat aina vakuutettu liikenneonnettomuuden varalle.

Palvelutakuu

  • Taksipalvelumme ovat asiakkaan käytettävissä 24/7, vuoden jokaisena päivänä.
  • Automme ja kuljettajamme ovat tunnistettavissa yhteisestä yritystunnuksesta.
  • Huolehdimme siitä, että erikoisautojamme (INVA-, esteetön-, paari- tai tila-auto) on aina välityksessä.